بطور کلی از مهم ترین اهداف این پیاده سازی که در زبان برنامه نویسی Matlab نوشته شده است این است که با کمک الگوریتم بهینه سازی لکونی مورچگان توان مصرف انرژی نودها و درنهایت افزایش نرخ بقاء شیکه های حسگر بیسیم را بهبود بخشید. در این پروژه تعداد نور ها و ابعاد شبکه و غیره به صورت ورودی مسئله تعین شده و با کمک الگوریتم لکونی مورچگان اقدام به چیدمان بهینه گره ها در شبکه و در نهایت به مصرف انرژی گره ها را بهبود میدهد. امروزه در خواست مبحث مصرف انرژی، زمان اجرای وظایف در مدت کوتاه و معیارSpeedup در شبکه هاب حسگر بیسیم بسیار مورد استفاده قرار گرفته و ایده های مختلفی نیز جهت بهبود این معیار ها ارائه میگردد.
از طرفی ارائه یک الگوریتم مطمئن و کارامد در این زمینه تبدیل به یک بالش یزرگ شده است. بنابراین در پروژه با بکارگیری الگوریتم لکونی مورچگان، معیار های مصرف انرژی، زمان اجرای وظایف به تکرار نود های متفاوت و Speedup مورد برسی قرار گرفته است. در این پروژه هر معیار دارای یک نمودار خطی است که تغییرات هر پارامتر به ازای نور های مختلف را نشان میدهد.
استفاده از سورس و نتایج این پروژه میتواند هم در زمینه مقایسه نتایج بدست آمده با سایر روش ها جهت تدوین و نگارش یک مقاله جدید، نوشتن فصل 4پایان نامه کارشناس ارشد، پروژه های درسی هوش مصنوعی، شبکه و غیره بسیار موثر واقع شود.
از جمله مهمترین قابلیت هایی که این پروژه و سورس کد دارد این است که محدودیتی برای تعیین تعداد نود ها وجود ندارد و با تعداد یک میلیارد نود نیز مورد تست و بررسی قرار گرفته و همچنان نتایج مطلوبی را به ارئه می دهد. بنابر این به راحتی میتوان تعداد نود ها را افزایش داده یا کاهش یابد.
لازم به ذکر است که سایر الگوریتم های بهینه سازی و فراابتکاری مثل PSO، الگوریتم AG یا لکونی مورچگان، الگوریتم بهینه سازی لکونی مورچگان، الگوریتم زنبور عسل و غیره نیز موجود بوده که در صورت نیاز میتوانید با پشتیبانی سایت تماس گرفته یا در سایت جست و جو کنید. همرا این پروژه ودر قسمت دانلود دمو پروژه نیز یک مقاله معتبر از سایت Springer وجود دارد. کار بران عزیز میتوانند مقاله را دانلود نموده و جهت ارائه های درسی خود استفاده نمایند.