- در صورت نیاز به آموزش آنلاین نحوه ساخت این پروژه توسط نرم افزارهای آموزش راه دور و یا درخواست تهیه پروژه مشابه، کافیست با شماره تماس 09179221734 یا آدرس ایمیل behnam.h1368@gmail.com هماهنگی های لازم را انجام دهید.
توضیحات تکمیلی پروژه :
این پروژه با موضوع دقیق سمینار چاهک های متحرک در شبکه های حسگر بی سیم جهت سمینار دوره کارشناسی ارشد ارائه شده است . فایل پاور پوینت، فایل word مربوط به توضیحات و فایل pdf نیز پس از خرید بصورت مستقیم قابل دانلود میباشد.
این سمینار برگرفته از مقالات مختلف در زمینه چاهک های متحرک در شبکه های حسگر بی سیم میباشد که قابل ارائه برای درس سمینار میباشد .
فهرست کلیه مطالب موجود در سمینار را در قسمت بعد ارائه خواهیم نمود .
همچنین چکیده این سمینار در قسمت زیر ارائه گردیده است :
چکیده
در سالهای اخیر، با توجه به پیشرفتهای اساسی در زمینه طراحی مدارات مجتمع، مخابرات بیسیم و طراحی حسگرها، نوع خاصی از شبکههای بیسیم تحت عنوان شبکههای حسگر بیسیم مورد توجه محققین و صنایع مختلف قرار گرفته است. این شبکهها باید به صورت خودکار و بدون دخالت افراد بتواند به مدت طولانی وظایف محول شده به آن را انجام دهد.
يك شبكه حسگر بيسيم عبارتست از تعداد زيادي حسگرهاي كوچك باتوان پايين در ارسال و دريافت كه ميتواند ابزاري مؤثر براي گردآوري داده در محيطهاي گوناگون باشد. داده جمعآوري شده توسط هرحسگر از طريق شبكه با مركزپردازش ارتباط دارند كه اين دادهها براي تعيين مشخصات محيط يا شناسايي يك رويداد استفاده ميشوند شبکههای حسگر بیسیم، با توجه به نوع کاربردشان، اطلاعات مربوط به رخدادهای گوناگون را از محیط عملیاتی خود جمعآوری کرده و ضمن پردازش اولیه، آنها را به ایستگاه پایه یا چاهک گزارش مینمایند.هر کدام از این رخدادها و کاربردها دارای اهمیتهای ذاتی در زمینه توان پردازشی، بافر و انرژی برخوردار بوده و کاربردهای گوناگونی مانند، ردیابی هدف متحرک، نظارت بر وضعیت بیماران و میدان نبرد اتوماتیک دارند. بسیاری از این کاربردها دارای دادههای نختلف برای گزارش به مقصد و با نیازهای کیفیت سرویس متفادت به ازای هر بسته ارسالی هستند.
بنابراین، با توجه به محدودیتهای ذاتی مذکور، مشکلات ارتباطات بیسیم، ویژگیهای محیط عملیاتی این شبکهها و وجود رخدادهای متناوب و نامتناوب، ارائه الگوریتمهای مسیریابی مناسب برای ارسال دادههای گوناگون با قابلیت تامین و تضمین نیازهای متفاوت کیفیت سرویس از جمله قابلیت اطمینان، تاخیر زمانی و انرژی جزء چالشهای اساسی میباشد.
کلمات کلیدی: شبکه حسگر بیسیم، چاهک، پروتکلهای شبکه حسگر بیسیم.
امکانات پروژه :
فصل اول: معرفی ، مفاهیم و تعاریف
1-1 مقدمه
1-2 تعریف شبکه حسگر بیسیم
1-2-1 مولفههای شبکههای حسگر بیسیم
حسگر
ميدان حسگر
شبكه حسگر
ساختار خودكار
ساختار نيمه خودكار
گره مدير وظيفه
1-2-1-1 ساختمان گره
1-2-1-2 پشته پروتکلی
1-2-1-3 چاهک
1-2-1-4 ایستگاه پایه
2-1 کاربردهای شبکههای حسگر بیسیم
2-1-1 نظارت جنگل
2-1-2 کشاورژی دقیق
2-1-3 مراقبت بهداشتی و پزشکی
2-1-4 کاربردهای نظامی
2-2 چالشهای شبکه حسگر بیسیم
فصل سوم: پروتکلها و روشها در شبکه حسگر بیسیم
3-1 مقدمه
3-2 پروتکل ReInForm
3-3پروتکل EQSR
3-4 پروتکل EARQ
3-5 پروتکل RAP
3-6 پروتکل SAR
3-7 پروتکل MCMP
3-8 پروتکل DARA
3-9 پروتکل MMSpeed
فصل چهارم: نتیجه گیری
منابع
برچسپ ها :
چاهک های متحرک در شبکه های حسگر بی سیم, سمینار چاهک متحرک ,چاهک متحرک ,mobile sinc ,mobile sinc در شبکه حسگر بی سیم ,شبکه حسگر بی سیم ,چاهک متحرک ,داکیومنت چاهک متحرک در wsn , داکیومنت چاهک متحرک,سمینار سمینار چاهک های متحرک در شبکه های حسگر بی سیم ,پاور پوینت چاهک های متحرک در wsn , گره متحرک در wsn, چاهک متحرک چیست, چکیده چاهک متحرک در wsn, مقدمه ای بر گره متحرک در حسگر بی سیم,شبکه حسگر بی سیم ,wsn ,mobile sinc in wsn, wirelec sensor network